Българският боксьор Кубрат Пулев записа 28-ма победа в своята кариера. Кобрата

...
Българският боксьор Кубрат Пулев записа 28-ма победа в своята кариера. Кобрата
Коментари Харесай

Рунд по рунд до епичната победа на Кобрата, която отвори пътя му към световната титла

Българският боксьор Кубрат Пулев записа 28-ма победа в своята кариера. Кобрата бе безапелационен и завоюва дуела против някогашния пандизчия Райдъл Букър с единомислещо съдийско решение (99-91, 98-92, 98-92), написа gong.bg.

На кръга във Фресно, Калифорния американецът съумя да оцелее без да бъде нокаутиран и устоя всички 10 рунда, само че през цялото време се защитаваше.

Българинът отбрани повече от безапелационно своя статут на формален кандидат за международната купа на Международната федерация по бокс и чака пердах за нея до 31 май 2020 година. Негов конкурент ще бъде спечелилият от дълго чакания реванш на 7-и декември сред Антъни Джошуа и Анди Руис-младши.

Първи рунд 

Още при започване на рунда Райдъл Букър записва ляв прав в главата на Кобрата. Последвалите минути бяха равностойни, като българинът бе извънредно внимателен и проучваше противника. Последва опит за ляво кроше от страна на Кобрата. Букър въпреки всичко записва повече удари в тялото на Кобрата, който избухна с ляв прав, откакто съкрати дистанцията. 

Втори рунд 

Отново Букър потърси пръв офанзива в тялото на българина. Кобрата обаче натисна и записва дясно кроше. Букър реагира незабавно и отвърна с късо дясно кроше. Кубрат Пулев притисна американеца до въжетата и записва две леви крошета в главата му. Букър опитва ляво кроше, само че безрезултатно. Българинът още веднъж притисна съперника си в ъгъла, само че двоен ляв прав оказа помощ на Букър да отблъсне Кобрата. Последваха няколко удара в главата на Букър, който отвърна с ъперкът. 

Трети рунд

Всеки идващ рунд бе по-добър за българина, който незабавно изстреля ляв-десен в главата на Букър, а американецът отвърна с десен прав. Кобрата записва ляво кроше в главата и потърси нови комбинации, само че Букър се защитаваше сполучливо. В края Кобрата записва композиция от леви и десни крошета и отвори аркада на дясното око на американеца.

Четвърти рунд

Американецът стартира нападателно и заби дясно кроше в главата на Кобрата, който отвърна с ъперкът. Букър мина в защитна позиция, а българинът вкара дясно кроше и десен ъперкът в главата на американеца. Букър опита ляв прав, само че Кубрат ускори натиска и го притисна до въжетата, където записва нова композиция от удари. Последва замяна на удари. 

Пети рунд

Букър стартира рунда с офанзива в тялото на Кобрата, а той отвърна с композиция от удари. Българинът усили напора и Букър още веднъж се озова притиснат до въжетата. Американецът съумя да се измъкне и записва ляво кроше в главата на българина. Последва композиция от удари на сметката на българина. Кобрата вкара ляво кроше, което разклати американеца и забави реакциите му. 

Продължението четете в gong.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР